Kullar Hacı Mustafa Özsoy Ortaokulu

Vizyon: En çok ihtiyaç olan şeyleri; sevgiyi, anlayışı, hoşgörüyü yüreğimizin derinliklerinden çıkarıp birleştirerek inançla kenetlediğimiz ellerimizi hep birlikte, güçlüklerin altına koyarak, buradan bölgenin en iyi okulunu çıkarmaktır.

Misyon: Bölgemizin değer yargılarını göz önünde bulundurarak birlikte, sevgi, güven ve hoşgörü ile ileriye doğru bölgenin eğitime bakış açısını değiştirerek öğrenmeyi öğrenen, etik olgunluğa erişmiş üretken, bilinçli bireyler yetiştirir onları hayata hazırlarız.

Başarılar: 2016-2017 ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ - KÜLTÜR YARIŞMASI İL BİRİNCİSİ

Saatler: 08.45-15.15
Isınma: Dogalgaz
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: FUTSAL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: MAAŞ ALINAN BANKA 2KM MESAFEDEDİR. KOCAELİ MESLEK YÜKSEK OKULU 450 METRE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 3 KM MESAFEDEDİR.

WEB - https://kullarhacimustafaozsoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yaylacık Mahallesi Galip Erenoğlu Caddesi No124/1 Başiskele Kocaeli

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - KULLAR Yaylacık Mahallesi, Yeşilyurt M. ve Yuvacık Paşadağ M. kesiştikleri yerde bulunmaktadır. Okul yakınında alış-veriş yapacak ve yemek yenilebilecek yerler mevcuttur.

Adres - Yaylacık Mahallesi Galip Erenoğlu Caddesi No124/1 Başiskele Kocaeli

Ulaşım 611 Nolu Kullar-İzmit arabaları ile okulumuzun 450 metre yakınında bulunan Kocaeli Meslek Yüksek Okulu önüne kadar gelebilirsiniz. - - - - - - - 624 nolu Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesine giden araç okulumuza 350 metre mesafeden geçmektedir. İzmit´ten 610 VE 612 ve Başiskele içinden 699 ile de okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İZMİT merkeze 8km BAŞİSKELE merkeze 4km